lördag 17 juli 2010

Leda....

mitt i sommaren och dagarna rullar på som vanligt. C. är väldigt besviken på att vara ledig. Han behöver ha nåt att göra HELA tiden o det går liksom inte att tillgodose det hela tiden. Han vill att någon ska spela fotboll med honom typ dygnet runt. Och de dagar när vi inte kan spela så mycket som han vill då är livet bara helt igenom hemskt. Idag har varit en sån dag. De första veckorna på sommarlovet då var det simskola varje dag(må-fre) och då fanns ju den strukturen men sen när det upphörde då blev det bara tråkigt. Vi försöker med badkvällar, fotboll men det räcker ju inte....vad sjutton ska man göra liksom....

7 kommentarer:

  1. Ja, vad gör man? Sommarlov borde inte få finnas! Vi har ju fritids, så för oss funkar det ganska bra nu, men jag fattar vad du menar. Våra barn behöver en verksamhet jämt.
    Hoppas ni orkar hela lovet.
    Styrkekram!
    Nina

    SvaraRadera
  2. Jag känner igen det. Nu är fritids stängt i fyra veckor, och två av veckorna är avklarade. Favoritsysselsättningen att gå ut och gå en promenad kan man inte använda hela dygnet. Två promenader på 1,5 timme drygt per dag får räcka. Lite pusslande, lyssna på musik (men volymen ska ju vara på max...) men det blir snabbt otåligt. Allra helst när han även börjar bli hungrig.

    SvaraRadera
  3. Shit vad jobbigt! Tycker han om djur? Kan ni åka till till exempel Lunedet och gå och kolla lite? Bara en tanke. Kram från Mib.
    http://mibfilosoferar.zoomin.se

    SvaraRadera
  4. Hur går det, funkar det bättre nu?
    Kram från Mib.
    http://mibfilosoferar.zoomin.se

    SvaraRadera
  5. nja. Han måste ha aktivering hela tiden. Och de sista veckorna hanns inte de här fotbollskvällarna med och min värk gjorde det rätt omöjligt också.

    SvaraRadera
  6. Vad jobbigt med din värk Incan! KRAM och hoppas allt funkar bättre nu när skolan sysselsätter lite istället :-)
    http://mibfilosoferar.zoomin.se

    SvaraRadera
  7. Hej mib.
    Näe djuren ute i lunedet lockar inte speciellt. Han har sin wilma här hemma o det räcker nog för honom. Och jo värken är jobbig även om jag är van.

    SvaraRadera