måndag 1 mars 2010

förändringar...

är jobbiga. Och speciellt om man heter stoffe. Idag var första dagen efter sportlovet och som väntat så fungerade det inte alls. C. kom upp och åt sin frukost men orkade inte gå till skolan. Han la sig somnade om på en gång och sov till 10.30. Nu har vi tack o lov en skola som förstått att måndagar är jobbiga för C.
Så han har ok med rektorns tillåtelse att komma senare på dagen t.ex om han inte orkar gå dit till kl 8. Men idag gick det bara inte. Och senare under dagen har det visat sig i form av deppighet osv. Vill inte äta t.ex.
Efter mycket mycket övertalning kunde han äta sin kvällsmat. Men absolut inget smör på mackorna. Vilket han ALLTID annars vill ha. Läxan som jag lagt in i datorn jo han gjorde svenskaläxan men skriker högt så fort matteläxan kommer på tal. Nu ska vi fixa om den lite så kanske han kan tänka sig att göra den imorron t.ex.
Men uj vad dessa förändringar är jobbiga för C.
Jag tänker på det många gånger att de som inte varit med om det här funktionshinder har inte en aning om hur och vad det innebär att må så dåligt vid förändringar.

1 kommentar:

  1. Nä, det kan ingen förstå som inte känner till det. Och att förändringarna kan vara minsta sak för andra, men jättestora för personen själv.
    Hoppas det går bättre idag.
    Kram Nina!

    SvaraRadera