söndag 23 augusti 2009

Imorron börjar skolan...

eller rättare sagt idag för klockan är nu 01.30 och måndag är dygnet. Om några timmar ska barnen vara klara och gå till skolan. Och stoffes ena kommentar idag när vi packade väskorna inför morrondagen var "jag ska lägga i boken också"
Då fick jag tala om för han att nej nån kontaktbok ska du inte ha i år. En sak tänker jag inte göra o det är att ljuga för mina barn. Han undrade såklart varför han ingen kontaktbok ska ha. Ja vad ska man säga....rektorn har bestämt det.....

Vi har laddat upp med pennor gånger 2 plus pennförtjockare på båda och sudd att ta med till skolan. Nu hoppas vi bara på att han faktiskt får använda pennförtjockarna också.

Det var rätt oroligt ikväll inför skolstarten. Men sånt här förstår ju inte skolorna eller berörda tjänstemän och personal. De skulle väl behöva flytta in hos oss en vecka för att fatta. Eller frågan är om de ens skulle stå ut en dag. Och framförallt skulle de behöva vara i stoffes kläder o skor i några timmar.
Men bullarna till fikat imorron är bakade o färdiga för att skickas med imorron. Det är fika på skolan varje skolstart, och eftersom de är allergiska får vi skicka med nåt de kan äta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar