fredag 21 augusti 2009

nytt skolmöte idag...

nåt som skulle bli kort blev 1.5 timma långt. Visst nu har jag fått ett preliminärt schema. Otroligt mycket är oklart. Stödet i klassrummet är helt o hållet borttaget, detta visste ju såklart skolan i onsdags men det är väl känsligt om rektorn ska leverera det beskedet. Istället skickar man en resurs/assistent att leverera det beskedet. Så inget stöd av assistent eller så på lektioner i klassrummet. Utan bara det stödet när det är egna jobbpass i arbetsrummet på skolan. Ja vad ska man säga....
Så från att ha haft resurs på heltid i våras och definitivt på raster o i klassrummet. Sonen ifråga har ju bara klarat halvklasspass i klassrummet och 20-30 minuter i helklass då det är 26 barn i klassrummet.
NU: ska han klara alla halvklasstimmar i klassrummet utan stöd och dessutom 2 pass i klassrummet då det är helklass utan stöd. Jaha....
Och rasterna är väldigt luddiga med eftersom han haft stöd på de förut o nu är det bara en enda röra. Så vad ska man säga om allt inför skolstarten mer än att detta blir en enda soppa.
Återkommer säkert under dagen om detta.
Halvklasspassen har han klarat 30 minuter och nu ska han klara 60 minuter o hur han ska bete sig då när han gjort sitt jobb i sina lådor, ja det hade de ju inte riktigt tänkt ut än.

1 kommentar: